De schat van kapitein Berend

5 Beoordelingen
75,00
Prijs per verhuurkist
Verzendkosten (incl. retourzending) € 15,00
Borg € 25,00

Productomschrijving 

De schat van kapitein Berend

Piraat Tessa en haar papegaai Coco hebben een schatkaart gevonden in een oude piratenhoed. Een schatkaart waarop staat, waar kapitein Berend zijn schat begraven heeft. Om bij de schat te komen hebben Tessa en Coco ook een aantal spullen nodig. Ze zoeken een groep slimme en stoere piraten, die willen helpen om de spullen te verzamelen en de schat van kapitein Berend te vinden.


Hoelang duurt dit piratenfeestje?

De duur van het kinderfeestje kun je zelf bepalen, maar wij adviseren voor kinderen van 4 jaar zo'n 2 uur, voor kinderen van 5 jaar ongeveer 2,5 uur en voor kinderen van 6 jaar om 3 uur aan te houden.


Is dit feestje voor binnen of voor buiten?

Het piratenfeestje is geschikt voor binnen en voor buiten.


Bolderboks - De schat van kapitein Berend

Deze bolderboks met leuke spellen en bijpassende kleding is geschikt vanaf 4 kinderen en eenvoudig te huren via deze webshop. Naast de Bolderboks met kleding, spelletjes, diploma's, kleurplaten en potloden, krijg je toegang tot de website met leuke animaties (www.piratenkinderfeestje.nl), waarin het verhaal verteld wordt. 

De Bolderboks wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij 2 x € 7,50.
U hoeft uiteraard geen verzendkosten te betalen, als u zelf de Bolderboks eventueel zelf in Holten komt ophalen en brengen (dit kan alleen tijdens kantooruren). 

Bedrag van de borg is € 25,00 per themakist, deze wordt teruggestort zodra wij de Bolderboks weer in goede orde hebben retour ontvangen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: BB-KB-001

Beoordelingen 5

Review toevoegen

Het was een zeer geslaagd feestje! Leuk verhaal en leuke spellen, waarvan de uitleg heel eenvoudig te volgen is.

Kylian - 21-05-2022 14:57

Wij hebben het piratenfeestje met 8 kinderen van 5-6 jaar gevierd. Waarvan 3 meisjes en 5 jongens. We hebben een heerlijke middag gehad, ze deden bijna alles met z’n allen mee, ze vonden het verkleden erg leuk en ook de filmpjes tussendoor maakten het helemaal af. Af en toe even een pauze tussendoor voor wat lekkers en ze konden er weer tegen aan. Geslaagd feestje dus, de link heb ik al naar meerdere vrienden doorgestuurd!!

Fam. van Campen - 16-05-2022 11:53

Wij hebben dit piratenfeestje gevierd met 5 kinderen (2 meisjes en 3 jongens). Het was ons eerste echte kinderfeestje voor onze Sem (5 jaar) en wat een pret hebben wij met z'n allen gehad. Wat wij vooral heel prettig vonden dat er echt een rode draad door het feestje liep met tussendoor ook wat rustmomenten. De verkleedkleren en attributen waren een succes, ook waren ze heel druk met de piratenvlag. Hier werd tussendoor ook druk mee gespeeld. Het moment dat Coco op het feestje verscheen was magisch... eerst was iedereen nog een beetje verlegen maar dat veranderde snel. Wij hebben iedereen nog apart op de foto gezet met Coco en de gevonden schat (tijdens eten snel via de Hema foto's af laten drukken) en deze meegegeven naar huis. Tijd vloog voorbij en de lat ligt hoog voor de volgende keer😅.

Daan - 05-05-2022 14:45

Ook wij waren een testteam voor dit feestje. Het is een super fijn, goed georganiseerd feestje! De kinderen (allemaal meisjes) vonden het verhaal heel interessant en deden met veel plezier de spelletjes om uiteindelijk op zoek te gaan naar de schat! Ook vonden ze Coco heel leuk!! Er zijn maar enkele voorbereidingen die je zelf hoeft te verzorgen, alles is bedacht en meegestuurd. Je hoeft alleen maar het draaiboek te volgen en alles wijst zich vanzelf. De materialen zijn compleet en goed verzorgd. Aanrader!

Julie - 02-05-2022 14:33

Wij mochten het feestje als eerste testen (als testteam!) Wij hebben een super feestje gehad met de piratenboks! Schatzoeken was de grote favoriet. Kleur-spelletjes waren ze ook lekker mee bezig. Een deel van de groep vond de krokodillentuin en piraat in ton ook wel interessant. Met tot slot veel lol om Coco. Completer uitgewerkt dan ik had gedacht, met zelfs voorbeeld teksten etc.
Ook een leuk hebbedingetje wat de kids mochten houden.

Christina - 02-05-2022 08:27

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
De schat van kapitein Berend
Laat een review achter
Versturen