Piratenfeestje themakist verhuur Tessa de schat van kapitein Berend Inhoud verhuurkist piratenfeestje Kinderfeestje met leuke animatievideos die het verhaal vertellen en de kids meenemen op avontuur. piratendiploma, uitnodiging en kleurtjes piratenfeestje piratenoutfit themakist piratenfeestje Kleurtjes piratenkinderfeestje Coco de papegaai piratenfeestje themaverhuurkist piratenfeestje Feestspel piratenfeestje
Piratenfeestje themakist verhuur Tessa de schat van kapitein Berend Inhoud verhuurkist piratenfeestje Kinderfeestje met leuke animatievideos die het verhaal vertellen en de kids meenemen op avontuur. piratendiploma, uitnodiging en kleurtjes piratenfeestje piratenoutfit themakist piratenfeestje Kleurtjes piratenkinderfeestje Coco de papegaai piratenfeestje themaverhuurkist piratenfeestje Feestspel piratenfeestje
De schat van kapitein Berend
22 Reviews | Review toevoegen
Verhuurkist: boordevol spellen, verkleedkleding en andere extra's voor een piratenfeestje voor 6 kinderen (aantal kinderen is aan te passen). 👉Gratis annuleren tot 10 dagen voor het feestje.

Artikelnummer

BB-KB-001

Verzendkosten (incl. retour)

€ 15,00

Borg*

€ 25,00

€ 85,00
Prijs per verhuurkist
Aantal: 
Reserveren
 


 

Uniek, handig én leuk: de animatievideo's vertellen het verhaal en nemen de kinderen mee op avontuur!


De schat van kapitein Berend

Piraat Tessa en haar papegaai Coco hebben een schatkaart gevonden in een oude piratenhoed. Een schatkaart waarop staat, waar kapitein Berend zijn schat begraven heeft. Om bij de schat te komen hebben Tessa en Coco ook een aantal spullen nodig. Ze zoeken een groep slimme en stoere piraten, die willen helpen om de spullen te verzamelen en de schat van kapitein Berend te vinden.


Hoelang duurt dit piratenfeestje?

De duur van het kinderfeestje kun je zelf bepalen, maar wij adviseren voor kinderen van 4 jaar zo'n 2 uur, voor kinderen van 5 jaar ongeveer 2,5 uur en voor kinderen van 6 jaar om 3 uur aan te houden.


Is dit feestje voor binnen of voor buiten?

Het piratenfeestje is geschikt voor binnen en voor buiten.

Kan ik, na reservering, nog aanpassingen doorgeven?

Geen probleem! Zolang we de Bolderboks nog niet verstuurd hebben (meestal 4-5 dagen voor het feestje) kun je nog aanpassingen doorgeven. Het is dan zelfs nog mogelijk om het feestje kosteloos te verzetten naar een andere datum.

De Bolderboks: Spel- en Verkleedkist - lekker compleet

Deze bolderboks met leuke spellen en bijpassende kleding is geschikt vanaf 4 kinderen en eenvoudig te huren via deze webshop. Naast de Bolderboks met kleding, spelletjes, diploma's, kleurplaten en potloden, krijg je toegang tot de website met leuke animaties (www.piratenkinderfeestje.nl), waarin het verhaal verteld wordt. 


De Bolderboks wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij 2 x € 7,50.
U hoeft uiteraard geen verzendkosten te betalen, als u de Bolderboks zelf in Holten komt ophalen en terugbrengen (dit kan alleen tijdens kantooruren 9:00 -17:00 uur). 

Bedrag van de borg is € 25,00 per themakist, deze wordt teruggestort zodra wij de Bolderboks weer in goede orde hebben retour ontvangen.

Een compleet piratenfeestje mét animatievideo's, boordevol spellen, weinig voorbereiding én snel in huis.Sorteren op:

Review toevoegen
Kim - 20-04-2024 15:06

Wat heeft onze dochter, Tessa (ze was zooo trots dat de piraat óók Tessa heet!) een fantastisch kinderfeestje gehad met al haar vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen verkleed, leuke spelletjes en nog een echte schat in huis gevonden ook! De Bolderboks is zéker een aanrader!

Jill - 01-12-2023 08:39

Een heel leuk concept! De kinderen (4 jaar) vonden het erg leuk en waren heel aandachtig aan het meevolgen. Ze waren één voor één enthousiast om de spelletjes te spelen. En als ouder heb je toch heel wat minder voorbereiding ;).

Mieke - 13-11-2023 18:42

Heel toffe box! Mooi verzorgd en alles was heel duidelijk uitgelegd. De kinderen hebben zich super geamuseerd! Het feestje was geslaagd.

Joke - 09-11-2023 16:14

Het was een super leuk feestje! Duidelijke uitleg en een overzichtelijk draaiboek. Heel leuk dat er naast de spellen ook een leuke verhaallijn in zit door de filmpjes. De kindjes zaten helemaal in het verhaal

Myrna - 27-10-2023 13:05

Wat was dit een super box, echt een geslaagd feestje. Volgend jaar is de box zeker weer van de partij.

Lisanne - 14-10-2023 08:39

Erg leuk en compleet pakket voor een geslaagd feest. Werkelijk aan alles word gedacht spelletjes, verkleedkleding, kleurplaten, filmpjes (wat een leuke onderbreking steeds was) dingen om mee maar huis te geven en natuurlijk papagaai Coco. Je hoeft echt alleen maat voor eten, drinken en een schatkaart te zorgen. Schatkaart overigens ook voorbeeld te downloaden op de website.

Carla - 10-07-2023 11:33

Super leuk feestje gehad met 5 jarigen. De spullen in de box zagen er netjes en verzorgd uit. De spelletjes waren erg leuk om te doen. Vooral kanonskogel schieten was een hit bij ons. De filmpjes tussendoor zorgde voor een ideaal rust momentje.

Sharon - 30-01-2023 09:01

Heerlijk om zo ontzorgd te worden voor het organiseren van een kinderfeestje. Een compleet pakket van a-z!
De kinderen waren erg enthousiast, de spellen waren leuk en direct te begrijpen. Het verhaal met de animaties zorgt ervoor dat alle spellen een geheel vormen.
3 Tips: de kleding is supercute maar valt klein. Je krijgt een format voor de uitnodiging toegestuurd, nadat je het pakket hebt besteld (was voor ons te laat, we bestelde pas nadat we definitief wisten hoeveel kinderen er kwamen). En zorg ervoor dat je met twee volwassenen bent om alles te begeleiden.

Ellen - 09-12-2022 09:08

Mits een goede voorbereiding (niet zoals wij een uurtje van tevoren alles uitpluizen en dan stressen omdat het niet direct duidelijk is) is dit een leuke manier om een verjaardagsfeestje wat “uit handen” te kunnen geven. Niets zelf moeten bedenken, maar enkele uren die gegarandeerd gevuld zijn met pret! En je kan altijd zelf nog een eigen swung aan geven, zoals wij de piraten schattenjacht hebben laten eindigen met een piratenboot-piñata. Het was een geslaagd feestje met dank aan de bolderbox!

Wendy - 19-10-2022 15:20

Wat een super leuk feestje hebben we gehad! Alles was super goed geregeld! Ik had 6 kleine piraatjes in huis die vol enthousiast meededen met alles. De stickers op het diploma waren een extra stimulans om de spelletjes goed te doen. En Coco aan het einde was een mega succes! Ze waren hier zo enthousiast over! Werd daarna ook nog heel veel met Coco gekletst :)

Annika - 16-10-2022 10:28

Geweldig leuk om zo een kinderfeestje te organiseren! Je hoeft weinig zelf te doen en de kids vonden het fantastisch! Kleding zag er netjes en schoon uit. Iedereen wilde mee doen aan alle spellen, want er viel iets te behalen en te vinden. Coco aan het einde was erg grappig en ze hadden totaal niet verwacht dat hij er echt zou zijn. Alleen was dit van korte duur want de schat moest en zou gevonden worden hahahaha. Top dit!

Esme - 30-09-2022 11:14

Erg leuk concept! Helemaal compleet! Zelf nog wat lekkere dingen gehaald voor bij de "schat". 6 kids (5 jaar) die stuk voor stuk enthousiast waren. De piratenshirtjes vielen naar mijn idee klein. Vooral omdat het in deze tijd nog over de kleding heen gaat. De een vond het wat spannender dan de ander, maar mrt de spelletjes weer dol enthousiast!
Mijn tip! Organiseer dit wel met zijn 2e! De kinders raken helemaal door het dolle heen🤭 en je komt er moeilijk bovenuit.

Jolanda - 30-09-2022 09:33

Leuk feestje, goed georganiseerd zodat je zelf weinig hoeft voor te bereiden. Mijn zoon vond het piratenthema echt heel leuk. De kinderen (5 jaar) konden het verhaal goed volgen.. Vooral het laatste gedeelte met Coco was erg leuk. De kinderen gingen allemaal om Coco roepen.. ze waren erg verbaasd dat hij echt was aan komen vliegen.. Schatzoeken was goed uitgelegd, ik had het boven verstopt omdat het buiten regende. Ze vonden de schat erg leuk. Ik hoorde de volgende dag van de juf dat ze het in de klas er nog over hadden gehad, dat is toch leuk :-) volgend jaar weer een ander thema.

Elke - 09-09-2022 08:33

Mijn dochter en haar vriendinnen zijn fans! En ik als mama ook!! Voor ons was nu het tijdperk van kinderfeestjes aangebroken en Tjonge.... Ik had geen idee hoe ik het moest organiseren. Maar met de bolderboks was alles voor ons geregeld. Er zit zelfs een gedetailleerd draaiboek bij. Hallelujah! Ik kan hem iedereen aanbevelen.❤️

Marloes - 15-07-2022 11:26

Echt een super goed uitgedacht concept. Aan alles is gedacht en met heel veel zorg samengesteld. Wij hadden 10 kindjes en ze hebben zich kostelijk vermaakt. De animaties waren heel duidelijk. Ze renden elke keer hard naar de kist waar de zakken met spellen in lagen. Ook de stickers plakken was een succes en de jarige job deelde de diploma's met trots uit toen de kinderen werden opgehaald. Coco ging mee op pad naar het park om de schat te zoeken. Echt een aanrader voor een origineel kinderfeestje voor kinderen in de leeftijdscategorie (5-7).

Daisy - 14-07-2022 11:14

Wat een waanzinnig goed concept! Tot in detail perfect geregeld. Een draaiboek waar ik engelengezang bij te horen kreeg. Super leuke spellen. Gave animatie en bovenal 7 super blije kindersnoetjes! Een echte aanrader en kan niet wachten om volgend jaar de andere box te kunnen bestellen. Wij hadden een zeer geslaagde dag!

Mathias - 27-06-2022 16:52

Leuk concept. De kindjes hebben zich goed geamuseerd en al helemaal toen Coco te voorschijn kwam!

Kylian - 21-05-2022 14:57

Het was een zeer geslaagd feestje! Leuk verhaal en leuke spellen, waarvan de uitleg heel eenvoudig te volgen is.

Fam. van Campen - 16-05-2022 11:53

Wij hebben het piratenfeestje met 8 kinderen van 5-6 jaar gevierd. Waarvan 3 meisjes en 5 jongens. We hebben een heerlijke middag gehad, ze deden bijna alles met z’n allen mee, ze vonden het verkleden erg leuk en ook de filmpjes tussendoor maakten het helemaal af. Af en toe even een pauze tussendoor voor wat lekkers en ze konden er weer tegen aan. Geslaagd feestje dus, de link heb ik al naar meerdere vrienden doorgestuurd!!

Daan - 05-05-2022 14:45

Wij hebben dit piratenfeestje gevierd met 5 kinderen (2 meisjes en 3 jongens). Het was ons eerste echte kinderfeestje voor onze Sem (5 jaar) en wat een pret hebben wij met z'n allen gehad. Wat wij vooral heel prettig vonden dat er echt een rode draad door het feestje liep met tussendoor ook wat rustmomenten. De verkleedkleren en attributen waren een succes, ook waren ze heel druk met de piratenvlag. Hier werd tussendoor ook druk mee gespeeld. Het moment dat Coco op het feestje verscheen was magisch... eerst was iedereen nog een beetje verlegen maar dat veranderde snel. Wij hebben iedereen nog apart op de foto gezet met Coco en de gevonden schat (tijdens eten snel via de Hema foto's af laten drukken) en deze meegegeven naar huis. Tijd vloog voorbij en de lat ligt hoog voor de volgende keer😅.

Julie - 02-05-2022 14:33

Ook wij waren een testteam voor dit feestje. Het is een super fijn, goed georganiseerd feestje! De kinderen (allemaal meisjes) vonden het verhaal heel interessant en deden met veel plezier de spelletjes om uiteindelijk op zoek te gaan naar de schat! Ook vonden ze Coco heel leuk!! Er zijn maar enkele voorbereidingen die je zelf hoeft te verzorgen, alles is bedacht en meegestuurd. Je hoeft alleen maar het draaiboek te volgen en alles wijst zich vanzelf. De materialen zijn compleet en goed verzorgd. Aanrader!

Christina - 02-05-2022 08:27

Wij mochten het feestje als eerste testen (als testteam!) Wij hebben een super feestje gehad met de piratenboks! Schatzoeken was de grote favoriet. Kleur-spelletjes waren ze ook lekker mee bezig. Een deel van de groep vond de krokodillentuin en piraat in ton ook wel interessant. Met tot slot veel lol om Coco. Completer uitgewerkt dan ik had gedacht, met zelfs voorbeeld teksten etc.
Ook een leuk hebbedingetje wat de kids mochten houden.