De schat van kapitein Berend
De schat van kapitein Berend
0 Reviews | Review toevoegen

Website met animatievideo's, incl. attributen voor spelletjes, kleding en diploma's voor het piratenfeestje voor 6 kinderen (aantal kinderen is aan te passen). TE RESERVEREN VANAF 15 OKTOBER 2021

Artikelnummer

BB-KB-001 

Vraag beschikbaarheid aan
Verwacht 15 november 2021! Reserveren mogelijk vanaf 15 oktober.

De schat van kapitein Berend

Piraat Tessa en haar papegaai Coco hebben een schatkaart gevonden in een oude piratenhoed. Een schatkaart waarop staat, waar kapitein Berend zijn schat begraven heeft. Nou ja schatkaart? Het lijkt meer op een soort puzzel of zo. Nu is het heel hard gaan waaien en zijn alle stukjes van de kaart weggewaaid. Tessa en Coco gaan op zoek naar de stukjes van de kaart om de schat te kunnen vinden. Ze zoeken een groep slimme en stoere piraten, die om hen daarbij te helpen.

Bolderboks - De schat van kapitein Berend

Themakist met leuke spellen en bijpassende kleding is geschikt vanaf 4 kinderen, maar eenvoudig uit te bereiden via het reserveringsysteem op deze website. Naast een themakist met kleding, spelletjes, diploma's en kleurplaten, krijg je toegang tot de website met leuke animaties, waarin het verhaal verteld wordt en de spelletjes worden uitgelegd.

De themakist wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij € 15,00. Deze hoef  je niet te betalen, als je zelf de Bolderboks in Holten komt halen en terugbrengen (dit kan alleen tijdens kantooruren). 

Verwacht 15 november 2021! Reserveren mogelijk vanaf 15 oktober.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.