Een Bolderboks kinderfeestje in 4 stappen 

De Bolderboks verhuurt leuke en stoere Bolderboksen waarmee je eenvoudig een snel een geslaagd kinderfeestje voor kinderen van 4 jaar, 5 jaar of 6 jaar kunt organiseren. In vier stappen. 

1.   RESERVEREN/BESTELLEN

Via onze webshop bekijk je de verschillende Bolderboksen en kun je eenvoudig online een Bolderboks huren. We hebben altijd genoeg bolderboksen per thema op voorraad, dus vooraf de beschikbaarheid aanvragen is niet nodig. Mocht de gereserveerde Bolderboks in een uiterst geval  toch niet beschikbaar zijn, dan laten we dit binnen 12 uur weten en zullen we samen kijken naar een alternatief of de order annuleren en de betaling terugstorten. 

Zijn er nog aanpassingen of wil je de bestelling verzetten/annuleren, zie onderaan deze pagina meer info.

2.   LEVERING BOLDERBOKS

Een week van tevoren ontvang je van ons een mailtje met een toegangscode voor de website, die aan de Bolderboks gekoppeld is. Hiermee kun je inloggen op het kindergedeelte en het gedeelte speciaal voor de ouders. Het kindergedeelte gebruik je voor de begeleiding op de dag zelf en bevat leuke animaties, die het verhaal vertellen. Het ouder gedeelte gebruik je om het feestje voor te bereiden. Je krijgt van ons tevens bericht wanneer we de Bolderboks versturen (altijd ruim van tevoren).

3.  DE DAG VAN HET KINDERFEESTJE

Op de dag van het kinderfeestje zet je alles klaar zoals aangegeven via de instructies en tref je de laatste voorbereidingen. In de Bolderboks hebben wij alles al zoveel mogelijk voorbereid, maar er blijven altijd enkele dingen, die je zelf even moet doen. Je logt in op de website en je bent klaar om te beginnen. De pret kan nu echt beginnen.

4.   RETOURNERING NA AFLOOP VAN HET FEESTJE

Als het kinderfeestje is afgelopen, stop je alle geleverde materialen weer terug in de Bolderboks. Wassen van de verkleedkleding is niet nodig. De dag na de geboekte datum lever je de Bolderboks met het bijgeleverde retouretiket weer in bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Als de Bolderboks in goede orde bij ons retour ontvangen is, storten wij de borg van de Bolderboks weer terug (binnen 5-10 werkdagen) op je rekening. 


Verzetten / annuleren/ aanpassen Bolderboks

AANPASSINGEN:
Heb je de Bolderboks op tijd gereserveerd maar heb je op het laatste moment toch nog een wijziging in het aantal kinderen of verkleedkleding? Zolang de Bolderboks nog niet is verzonden kun je altijd nog wijzigingen doorgeven. Wij zijn hier heel flexibel in. 

Bij de eerste mail van ons ontvang je gelijk de verzenddatum van de Bolderboks.

VERZETTEN:
We begrijpen dat er altijd iets kan gebeuren waardoor het feestje moet worden uitgesteld en denken altijd mee in een goede oplossing. 
Zolang wij de Bolderboks nog niet verzonden hebben kan het feestje altijd kosteloos verzet worden. 

Is de Bolderboks al onderweg? Ook dan kun je het feestje nog verzetten, we vragen dan wel een bijdrage van € 15,00 aan de extra verzend/retourkosten.  

ANNULEREN:
We kunnen het ons bijna niet voorstellen maar wil je het feestje annuleren dan zijn dit de regels:
  • tot 10 dagen vóór het feestje: zonder kosten, bedrag wordt volledig retourgestort;
  • tussen 10 - 8 dagen vóór het feestje: € 25,00 annuleringskosten;
  • vanaf 7 dagen vóór het feestje: dan is annuleren helaas niet meer mogelijk. Dan zijn de volledige verhuurkosten verschuldigd, maar verzetten is dan nog wel mogelijk (zie uitleg/voorwaarden hierboven).


 
De Bolderboks heeft leuke kinderfeestjes voor thuis voor kinderen van 4 jaar, 5 jaar en 6 jaar. Waarmee je thuis eenvoudig en snel een geslaagd kinderfeestje kunt organiseren.