Een Bolderboks kinderfeestje in vier stappen

De Bolderboks verhuurt leuke en stoere Bolderboksen waarmee je eenvoudig een snel een geslaagd kinderfeestje voor kinderen van 4 jaar, 5 jaar of 6 jaar kunt organiseren. In vier stappen. 

1.   RESERVEREN/BESTELLEN

Via onze webshop bekijk je de verschillende Bolderboksen en kun je eenvoudig online een Bolderboks huren. We hebben altijd genoeg bolderboksen per thema op voorraad, dus vooraf de beschikbaarheid aanvragen is niet nodig. Mocht de gereserveerde Bolderboks in een uiterst geval  toch niet beschikbaar zijn, dan laten we dit binnen 12 uur weten en zullen we samen kijken naar een alternatief of de order annuleren en de betaling terugstorten. 

2.   LEVERING BOLDERBOKS

Een week van tevoren ontvang je van ons een mailtje met een toegangscode voor de website, die aan de Bolderboks gekoppeld is. Hiermee kun je inloggen op het kindergedeelte en het gedeelte speciaal voor de ouders. Het kindergedeelte gebruik je voor de begeleiding op de dag zelf en bevat leuke animaties, die het verhaal vertellen. Het ouder gedeelte gebruik je om het feestje voor te bereiden. Je krijgt van ons tevens bericht wanneer we de Bolderboks gaan leveren.

3.  DE DAG VAN HET KINDERFEESTJE

Op de dag van het kinderfeestje zet je alles klaar zoals aangegeven via de instructies en tref je de laatste voorbereidingen. In de Bolderboks hebben wij alles al zoveel mogelijk voorbereid, maar er blijven altijd enkele dingen, die je zelf even moet doen. Je logt in op de website en je bent klaar om te beginnen. De pret kan nu echt beginnen.

4.   RETOURNERING

Als het kinderfeestje is afgelopen, stop je alle geleverde materialen weer terug in de Bolderboks. De dag na de geboekte datum lever je de Bolderboks met het bijgeleverde retouretiket weer in bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Als de Bolderboks in goede orde bij ons retour ontvangen is, storten wij de borg van de Bolderboks weer terug (binnen 5-10 werkdagen) op je rekening. 
De Bolderboks heeft leuke kinderfeestjes voor thuis voor kinderen van 4 jaar, 5 jaar en 6 jaar. Waarmee je thuis eenvoudig en snel een geslaagd kinderfeestje kunt organiseren.