We versturen de Bolderboksen/themakist door heel Nederland én België.

Verzendkosten Bolderboks (heen-terug) 

Voor het versturen van de Bolderboks vragen wij een bijdrage van € 15,00 per pakket (kosten heen-terug). Hiervoor wordt het pakket aan huis geleverd en kun je het via een meegezonden retourlabel eenvoudig inleveren bij een DHL servicepunt in de buurt.

Flexibel omboeken

We begrijpen dat er altijd iets kan gebeuren waardoor het feestje moet worden uitgesteld en denken altijd mee in een goede oplossing. Zolang wij de Bolderboks nog niet verzonden hebben kan het feestje altijd kosteloos verzet worden. 
Is de Bolderboks al onderweg? Ook dan kun je het feestje nog verzetten, we vragen dan wel een bijdrage van € 15,00 aan de extra verzend/retourkosten.  

Verzend/ontvangst Bolderboks 

We versturen de Bolderboksen ruim op tijd voor het feestje (circa 4-5 werkdagen voor de feestdatum). Normaal gesproken wordt deze de volgende dag geleverd (met een uitloop van 1 dag). Via een track & trace-link is de zending eenvoudig te volgen en kun je eventueel nog aanpassingen in levering doorgeven (afleveren bij de buren, speciale plek, andere afleverdag enz).

Als je de verhuurkist zelf komt ophalen, dan staat de Bolderboks één dag voor het feestje klaar en in overleg kan het ook 1 of 2 dagen eerder.
 

Retour Bolderboks 

Als je hebt gekozen voor verzending dien je de kist de dag na het feest, uitgezonderd van zon- en feestdagen, bij een DHL servicepunt in te leveren. Je ontvangt van ons hiervoor een retourlabel in de verkleedkist. Bewaar altijd het verzendbewijs dat je ontvangt bij inleveren. 

Kom je de Bolderboks/verkleedkist na het feestje zelf terugbrengen? Dan is de inleverdag ook de dag na het feestje (uitgezonderd van zon- en feestdagen).