Wie zijn wij? 

Wij zijn een enthousiast en creatief team en de hele dag bezig met kinderfeestjes! Je kunt ons misschien al kennen van Locohippo kinderfeestjes, hier hebben we al jarenlang ervaring met kinderfeestjes en al heel veel fans.

Waarom begonnen met themaverhuurboxen en de Bolderboks? 

Bij Locohippo hebben we geen kinderfeestjes voor de jongere doelgroep, maar kregen we er wel steeds vraag naar....  Deze leeftijd heeft een compleet andere benadering nodig en daar lag voor ons een nieuwe uitdaging. 

Heel veel ouders voor deze leeftijdsgroepen zijn op zoek naar verhuurkisten met verkleedkleding, kant en klaar opdrachten en wat extra handvaten om het voor iedereen leuk te houden.

Plezier en gemak staan voorop

Bij de ontwikkeling van de Bolderboksen hebben we heel erg ons best gedaan om het kinderfeestje zoveel mogelijk 'unbox and play' te maken. Zo compleet mogelijk dus, waarbij alles al is verzonnen, de kids betovert worden door leuke animatievideo's.
Eigenlijk hoeft er alleen nog drinken, lekkers en eventueel nog wat versiering geregeld worden.

Het eindresultaat hebben we uitvoerig getest met in totaal 6 verschillende testteams. Deze gaven unaniem aan dat de voorbereiding hooguit een uurtje duurde en de kinderfeestjes stuk voor stuk een groot succes waren. Kijk, daar doen we het samen natuurlijk voor! 

Service en contact

Wat we geleerd hebben bij Locohippo is dat ouders het fijn vinden om snel antwoord te krijgen op hun vragen. Wij houden zelf ook niet van wachten wink Ons team is enthousiast en altijd bereid om mee te denken met speciale wensen/verzoeken/vragen. Elk kinderfeestje moet tenslotte een feestje worden!