Eenhoornfeestje Vlinder de Bolderboks themaverhuurkist
Vlinder zoekt een eenhoorn
0 Review | Review toevoegen
Website met animatievideo's, incl. attributen voor spelletjes, kleding en diploma's voor eenhoornfeestje voor 6 kinderen (aantal kinderen is aan te passen). VANAF 1 DECEMBER 2024

Artikelnummer

BB-VE-001

Verzendkosten (incl. retour)

€ 15,00

€ 85,00
Prijs per verhuurkist
 
Verwacht 1 december 2024! Vlinder zoekt een eenhoorn

Vlinder is een vrolijk en kleurrijk meisje. Vlinder vindt dieren leuk en dieren vinden Vlinder leuk. Vlinder heeft één grote wens, ooit nog eens een eenhoorn te ontmoeten. Daarom heeft Vlinder besloten om op zoek te gaan naar de eenhoorn, maar zal deze ook vinden? Eenhoorns zijn erg zeldzaam en niet makkelijk niet te vinden. Tijdens haar zoektocht komt ze ook nog allemaal dieren tegen, die haar hulp goed kunnen gebruiken. Vlinder helpt de dieren graag, maar soms kan ze wel wat hulp gebruiken. Ze zoekt daarom een groep vrolijke en kleurrijke kinderen, die haar hierbij willen helpen. Gaat ze haar eenhoorn vinden?

Bolderboks - Vlinder zoekt een eenhoorn

Themakist met leuke spellen en bijpassende kleding is standaard geschikt vanaf 4 kinderen, maar eenvoudig uit te bereiden via het reserveringsysteem op deze website. Naast een themakist met kleding, spelletjes, diploma's en kleurplaten, krijg je toegang tot de website met leuke animaties, waarin het verhaal verteld wordt en de spelletjes worden uitgelegd.

De themakist wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij € 15,00. Deze hoeft u niet te betalen, als u zelf de Bolderboks eventueel zelf in Holten komt halen en brengen (dit kan alleen tijdens kantooruren). 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.