Kareltje Kraak
De kluis van Kareltje Kraak
0 Reviews | Review toevoegen

Website met animatievideo's, incl. attributen voor spelletjes, kleding en diploma's voor het boevenfeestje voor 6 kinderen (aantal kinderen is aan te passen). TE RESERVEREN VANAF 15 FEBRUARI 2022.

Artikelnummer

BB-KK-001 

Vraag beschikbaarheid aan
Verwacht 15 maart 2022! Reserveren mogelijk vanaf 15 februari 2022.

De kluis van Kareltje Kraak


De kluis van Kareltje Kraak is gevonden, maar waar is Kareltje Kraak zelf gebleven? Zonder Kareltje Kraak lukt het natuurlijk nooit om deze kluis met het grote slot open te krijgen? Of zou er ergens nog een groep stoere boeven zijn, die ons willen helpen bij dit probleem? We willen natuurlijk wel graag weten wat er in deze kluis verstopt zit.

Bolderboks - De kluis van Kareltje Kraak

Themakist met leuke spellen en bijpassende kleding is standaard geschikt vanaf 4 kinderen, maar eenvoudig uit te bereiden via het reserveringsysteem op deze website. Naast een themakist met kleding, spelletjes, diploma's en kleurplaten, krijg je toegang tot de website met leuke animaties, waarin het verhaal wordt verteld en de spelletjes worden uitgelegd. Natuurlijk ontbreekt de kluis van Kareltje Kraak met het grote slot ook niet.

De themakist wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij € 15,00. Als je de Bolderboks zelf komt halen en brengen in Holten, dan wordt dit bedrag niet berekend (dit kan alleen tijdens kantooruren). 

Verwacht 15 maart 2022! Reserveren mogelijk vanaf 15 februari 2022.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.