Boevenfeestje themakist verhuur De Bolderboks Kareltje Kraak
De kluis van Kareltje Kraak
0 Review | Review toevoegen
Website met animatievideo's, incl. attributen voor spelletjes, kleding en diploma's voor het boevenfeestje voor 6 kinderen (aantal kinderen is aan te passen). VANAF 1 AUGUSTUS 2023.

Artikelnummer

BB-KK-001

Verzendkosten (incl. retour)

€ 15,00

€ 85,00
Prijs per verhuurkist
 
Verwacht 1 augustus 2024! De kluis van Kareltje Kraak


De kluis van Kareltje Kraak is gevonden, maar waar is Kareltje Kraak zelf gebleven? Zonder Kareltje Kraak lukt het natuurlijk nooit om deze kluis met het grote slot open te krijgen? Of zou er ergens nog een groep stoere boeven zijn, die ons willen helpen bij dit probleem? We willen natuurlijk wel graag weten wat er in deze kluis verstopt zit.

Bolderboks - De kluis van Kareltje Kraak

Themakist met leuke spellen en bijpassende kleding is standaard geschikt vanaf 4 kinderen, maar eenvoudig uit te bereiden via het reserveringsysteem op deze website. Naast een themakist met kleding, spelletjes, diploma's en kleurplaten, krijg je toegang tot de website met leuke animaties, waarin het verhaal wordt verteld en de spelletjes worden uitgelegd. Natuurlijk ontbreekt de kluis van Kareltje Kraak met het grote slot ook niet.

De themakist wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij € 15,00. Als je de Bolderboks zelf komt halen en brengen in Holten, dan wordt dit bedrag niet berekend (dit kan alleen tijdens kantooruren). 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.