Prinsessenfeestje themakist verhuur Bella en de Draak verkleedkist De Bolderboks Prinsessenfeestje verkleedkist themakist de Bolderboks Prinsessenfeestje De Bolderboks Inhoud Bolderboks - prinsessenfeestje Prinsessenjurk - De Bolderboks Ridderpak - De Bolderboks Diploma uitnodiging kleurplaat prinsessenfeestje Speciale website prinsessenfeestje Bolderboks - Prinsessenfeestje
Prinsessenfeestje themakist verhuur Bella en de Draak verkleedkist De Bolderboks Prinsessenfeestje verkleedkist themakist de Bolderboks Prinsessenfeestje De Bolderboks Inhoud Bolderboks - prinsessenfeestje Prinsessenjurk - De Bolderboks Ridderpak - De Bolderboks Diploma uitnodiging kleurplaat prinsessenfeestje Speciale website prinsessenfeestje Bolderboks - Prinsessenfeestje
De avonturen van Bella & de draak - prinsessenfeestje
26 Reviews | Review toevoegen
Verhuurkist: boordevol spellen, verkleedkleding en andere extra's voor een prinsessenfeestje voor 6 kinderen (aantal kinderen is aan te passen). 👉Gratis annuleren tot 10 dagen voor het feestje!

Artikelnummer

BB-BD-001

Verzendkosten (incl. retour)

€ 15,00

Borg*

€ 25,00

€ 85,00
Prijs per verhuurkist
Aantal: 
Reserveren
 

 


 

Uniek, handig én leuk: de animatievideo's vertellen het verhaal en nemen de kinderen mee op avontuur!

 


De avonturen van Bella en de draak
Prinses Bella heeft dringend hulp nodig. Haar vriendje Draakje is gevangen genomen door Koning Ivan. Draakje is een hele lieve draak en altijd aardig, maar dat maakt Koning Ivan niets uit. Hij is bang voor draken en hij wil ze daarom allemaal opsluiten. Gelukkig is prinses Bella er om Draakje te helpen. Prinses Bella zoekt daarom stoere prinsessen en dappere ridders, die haar willen helpen om Draakje te bevrijden.

Hoelang duurt dit prinsessenfeestje?


De duur van het feestje kun je zelf bepalen, maar wij adviseren voor kinderen van 4 jaar zo'n 2 uur, voor kinderen van 5 jaar ongeveer 2,5 uur en voor kinderen van 6 jaar om 3 uur aan te houden.

Is dit prinsessenfeestje voor binnen of voor buiten?


Het feestje is geschikt voor binnen en voor buiten.

Kan ik, na reservering, nog aanpassingen doorgeven?

Geen probleem! Zolang we de Bolderboks nog niet verstuurd hebben (meestal 4-5 dagen voor het feestje) kun je nog aanpassingen doorgeven. Het is dan zelfs nog mogelijk om het feestje kosteloos te verzetten naar een andere datum.

Huren Bolderboks - De avonturen van Bella en de draak


Deze bolderboks met leuke spellen en bijpassende kleding is geschikt vanaf 4 kinderen en eenvoudig te huren via deze webshop. Bij de bestelling kun je tevens aangeven of je liever prinsessenjurkjes of ridderpakken wilt ontvangen of een combinatie van die twee. Naast de Bolderboks met kleding, spelletjes, diploma's, kleurplaten en potloden, krijg je toegang tot de website met leuke animaties (www.prinsessen-feestje.nl), waarin het verhaal verteld wordt. 

De Bolderboks wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij 2 x € 7,50.
U hoeft uiteraard geen verzendkosten te betalen, als u de Bolderboks zelf in Holten komt ophalen en terugbrengen (dit kan alleen tijdens kantooruren 9:00 - 17:00 uur). 

Bedrag van de borg is € 25,00 per themakist, deze wordt teruggestort zodra wij de Bolderboks weer in goede orde hebben retour ontvangen.

Een compleet prinsessenfeestje mét animatievideo's, boordevol spellen, weinig voorbereiding én snel in huis.
De avonturen van Bella en de draak is ook te boeken als ridderfeestje De avonturen van Jip en de draak!

Sorteren op:

Review toevoegen
Annelies - 20-05-2024 09:23

De meisjes hebben wel een heel fijn prinsessen feestje gehad, en voor mij was de boks een handige houvast om het feestje een heel klein beetje gestructureerd te laten verlopen.

Dankjewel voor de goede service.

Sofie - 04-05-2024 13:03

Dankjewel voor het supermooie feestje! De 6 prinsessen en de ridder hebben er zo van genoten!

Lisette - 20-03-2024 08:24

Zit goed in elkaar, de variatie en het verhaal. Duidelijke communicatie. Nette en mooie spullen. Vooral het verkleden en met de draak vliegen vonden de kinderen heel leuk, maar eigenlijk vonden ze alles leuk. Heel compleet pakket. Alles voor een top feestje.

Stephanie - 03-03-2024 09:47

Super tevreden, degelijk spelmateriaal, alles super verzorgd. zeker aanrader

Fe - 06-02-2024 17:31

Het feestje was echt een succes! We hadden 12 kindjes uitgenodigd, wat best wel veel is maar door de boks was dit helemaal geen probleem. Iedereen vond wel iets leuk. Ook de levering en retourzending gingen zonder probleem. Wij gaan dit zeker nogmaals doen.

Stijn - 14-11-2023 09:16

Afgelopen week huurden wij een Bolderboks voor onze dochter haar vijfde verjaardag. Super idee dit, de keuze is reuze aan spellen en de kinderen vinden het geweldig. Het was een groot succes en we willen jullie bedanken voor de tijd en aandacht die overduidelijk in de box gestopt wordt.

Blije moeder - 21-10-2023 13:37

Mijn dochter en haar vriendinnen zijn fans! En ik als mama ook!! Voor ons was nu het tijdperk van kinderfeestjes aangebroken en Tjonge.... Ik had geen idee hoe ik het moest organiseren. Maar met de bolderboks was alles voor ons geregeld. Er zit zelfs een gedetailleerd draaiboek bij. Hallelujah! Ik kan hem iedereen aanbevelen.❤️

Meike - 19-07-2023 10:31

Wat een geweldige bolderboks! Alle spellen vonden de meiden leuk om te spelen. Ook de kleding viel direct in de smaak. Voor de ouders is het draaiboek zeer duidelijk. Ik raad de bolderboks iedereen aan die thuis een feestje wil vieren!

Marieke - 19-03-2023 10:31

Voor eerst moesten wij als ouders een kinderfeestje organiseren. Ontzettend blij met de bolderboks. Alles is goed verzorgd en de kindjes hebben genoten. Ik raad het zeker aan!

Fleur - 18-03-2023 15:39

Oona heeft een fantastisch prinsessenfeest gehad. De kinderen waren heel enthousiast over de kleedjes en deden vlot mee met de spelletjes. Zeker een aanrader!

Djulita - 11-03-2023 10:08

Wat een leuk concept! De kids waren erg enthousiast. Leuke afwisseling met spelletjes binnen/buiten en actief/minder actief. Het kikkerspel was favoriet! Ook was het een groot succes met het kijken van de filmpjes tussendoor.

Eline - 03-03-2023 10:56

We waren echt heel tevreden van de Bolderboks. Je krijgt alles heel snel thuis, de instructies zijn duidelijk en het materiaal is van heel hoge kwaliteit. De kinderen vonden het geweldig en hebben er nog lang over nagepraat. En ze waren natuurlijk erg trots dat ze het draakje hebben bevrijd!

Lianne - 21-11-2022 11:06

De Bolderboks was perfect verzorgd. De kinderen zaten helemaal in het verhaal en hebben genoten. We hadden nog meer spellen willen doen, maar het feestje duurde niet langer 😀 Echt een aanrader.

Willemijn - 17-10-2022 14:29

Het is echt een compleet verzorgd feestje met mooie kwalitatief goede spullen! Het is geregeld tot de ballonnen en potloden aan toe. Als er vierjarige kindjes komen dan zou ik de groep niet te groot maken. Sommige spelletjes kunnen wat moeilijk zijn. Maar de filmpjes en rustige tekenmomenten zijn een hele goede afwisseling daarop!

Renske - 03-07-2022 10:00

Fantastisch feestje voor onze lieve meid van bijna 5. Het was een combinatie feestje met zowel prinsessen als ridders beide vonden het erg leuk!
Ook het tussendoor vrij spelen met de hindernisbaan, zwaarden en voor sommige de kleurplaten was een succes! De filmpjes werden met volle aandacht gekeken en de stickers vol enthousiasme op het diploma geplakt. Aan alle spellen werd enthousiast gestart, niet alle kinderen hielden alle spelletjes vol maar die gingen dan vrij spelen. Het draakje in het kasteel hebben wij als laatst gespeeld dit was een groot succes! Het draakje hebben we verstopt toen deze tevoorschijn kwam waren de kinderen echt betoverd! Het was een heel geslaagd feestje.

Marina - 24-06-2022 09:27

Een heel leuk feestje! De verkleedpartij en afwisseling tussen de filmpjes en spellen vonden de kinderen erg leuk. Het was voor alle kinderen van leeftijd 4 tot 6 jaar goed te volgen. We hebben vanwege de grootte van de groep en de leeftijd wel een aantal spellen niet gedaan.

Dagmar - 18-06-2022 11:39

Leuk feestje. De kinderen gaan op in het verhaal en leuke spellen.
Wij deden het spel met 9 kinderen van 5 en 6 jaar. Het feestje duurde drie uur en in die tijd konden we krap aan vier spellen doen. Dat vond ik zelf jammer maar kwam waarschijnlijk door de grote groep.

Els - 02-05-2022 08:14

Heerlijk divers, goed georganiseerd, begeleid met het boekje en programma. Goede kwaliteit van spullen. Goede communicatie. Het feit dat je kan kiezen welke spellen je doet, het binnen en buiten kan, maakt het fantastisch. De leeftijdsaanduiding is terecht.

Rosanne - 18-02-2022 11:15

Super leuk feestje gehad. Van te voren duidelijke instructies gehad, en tijdens het feest een duidelijk logboek met instructies. Binnen een uurtje voorbereid. De kinderen hebben genoten van het kinderfeestje. Het slot (de afsluiting) was fantastisch!

Mirjam - 11-02-2022 14:43

De spellen 'alle ballen op de koning' en 'Willem Tell' waren bij ons het favorietst. Ook het slot met draakje was een hele leuke afsluiting!! Het spelletje met het gouden ei was wat te lastig voor de jongste deelnemers maar als alternatief over de grond rollen ging heel goed. De Bolderboks is een hele leuke optie voor een kinderfeestje! Netjes geregeld met de informatievoorziening, de verzending, de samenstelling en variatie van de inhoud van de box en de geleverde instructies en online ondersteuning.

Yvonne - 14-01-2022 16:05

Wij moesten last minute het kinderfeestje invulling geven ivm de lockdown. De Bolderboks bleek een super goed idee! Er waren meer dan voldoende spelletjes om te doen met een leuk thema eromheen. Echt een aanrader voor al die ouders die zelf wat minder creatief als het gaat om kinderfeestjes ;)!

Mieke - 28-12-2021 13:24

Het was een superleuke ervaring om met zoveel gemak een kinderfeest te kunnen organiseren! Wij doen het zeker opnieuw!

Pamela - 19-12-2021 13:31

We hebben een enorm geslaagd feestje gehad!

Mijn dochter werd 5 jaar en dit was de eerste keer dat ze een kinderfeestje mocht geven en was iets té enthousiast met de uitnodigingen. Er hadden er eerst ’n paar afgemeld (waar we heel stiekem blij mee waren, sshht) maar die toen ineens tóch wel weer kwamen. Jullie adviseren voor deze leeftijd hooguit 4 á 5 kindjes en uiteindelijk hadden wij er 7, waardoor de aandacht nét iets té verdeeld was voor sommige spelletjes.

Wat alle kindjes fantastisch vonden, was het verkleden natuurlijk. Verder hebben ze ook allemaal enorm veel plezier gehad en ervan genoten. We hebben ook Bella taart gegeten (van de Hema) maar helaas hebben we geen foto. Ze waren er jammer genoeg een beetje onvoorzichtig mee geweest bij de winkel/bakkerij dus de taart was al gescheurd. Lekker was ie wel!

Al bij al zit het super leuk in elkaar, is het goed verzorgd en ook leuk dat jullie gebakideetjes e.d. meesturen! We houden de Bolderboks zeker in gedachten voor de toekomst! Mijn dochter is ook helemaal into piraten en ik zag al zoiets voorbij komen.. Dus wie weet hoor je me volgend jaar nog eens voor het piratenfeestje. 😊 Bedankt voor de goede zorgen!

Linda Van A. - 29-10-2021 09:05

Wat een leuk feestje! De spellen slaan erg aan, vooral 'Draakje in de toren' en 'Alle ballen op de koning'. De jurken zijn prachtig, net als de draak. Voor de meisjes van zes jaar waren de spellen van goed niveau.

Linda - 04-10-2021 13:40

Het was echt een topfeestje! En een hele goede service! Ze vonden alles leuk, maar draakje in de toren was echt de favoriet. Soms hadden ze wat moeite met op elkaar wachten. De stickers en diploma's en het verrassende slot vonden ze ook helemaal top.

Ontvangst en retour van de bolderboks was allemaal supergoed geregeld, fijn dat alle materialen voor het terugsturen ook in de doos zaten.

Hanneke - 01-09-2021 09:21

Wat hebben we toch een fantastisch kinderfeest gehad! Dit prinsessenfeestje was super leuk, de meiden genoten volop van de spelletjes. Wij hadden 6 kinderen in totaal en ze bleven allemaal betrokken tot het einde. Echt een aanrader deze verhuurkist, super leuke aanvulling met de filmpjes. En wat een fantastisch slot en verrassing voor de kids op het einde (ik had dit vooraf niet gedeeld met mijn dochter). Niemand wilde naar huis haha. Ik zal nog wat leuke foto's doorsturen via de mail (zie hier geen mogelijkheid). Ga zo door! Wij komen zeker nog terug.