De avonturen van Bella & de draak

9 Beoordelingen
75,00
Prijs per verhuurkist
Verzendkosten (incl. retourzending) € 15,00
Borg € 25,00

Productomschrijving


 

De avonturen van Bella en de draak

Prinses Bella heeft dringend hulp nodig. Haar vriendje Draakje is gevangen genomen door Koning Ivan. Draakje is een hele lieve draak en altijd aardig, maar dat maakt Koning Ivan niets uit. Hij is bang voor draken en hij wil ze daarom allemaal opsluiten. Gelukkig is prinses Bella er om Draakje te helpen. Prinses Bella zoekt daarom stoere prinsessen en dappere ridders, die haar willen helpen om Draakje te bevrijden.

Hoelang duurt dit prinsessenfeestje?

De duur van het feestje kun je zelf bepalen, maar wij adviseren voor kinderen van 4 jaar zo'n 2 uur, voor kinderen van 5 jaar ongeveer 2,5 uur en voor kinderen van 6 jaar om 3 uur aan te houden.

Is dit prinsessenfeestje voor binnen of voor buiten?

Het feestje is geschikt voor binnen en voor buiten.

Huren Bolderboks - De avonturen van Bella en de draak

Deze bolderboks met leuke spellen en bijpassende kleding is geschikt vanaf 4 kinderen en eenvoudig te huren via deze webshop. Bij de bestelling kun je tevens aangeven of je liever prinsessenjurkjes of ridderpakken wilt ontvangen of een combinatie van die twee. Naast de Bolderboks met kleding, spelletjes, diploma's, kleurplaten en potloden, krijg je toegang tot de website met leuke animaties (www.prinsessen-feestje.nl), waarin het verhaal verteld wordt. 

De Bolderboks wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij 2 x € 7,50.
U hoeft uiteraard geen verzendkosten te betalen, als u zelf de Bolderboks eventueel zelf in Holten komt ophalen en brengen (dit kan alleen tijdens kantooruren). 

Bedrag van de borg is € 25,00 per themakist, deze wordt teruggestort zodra wij de Bolderboks weer in goede orde hebben retour ontvangen.


De avonturen van Bella en de draak is ook te boeken als ridderfeestje De avonturen van Jip en de draak!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: BB-BD-001

Beoordelingen 9

Review toevoegen

Heerlijk divers, goed georganiseerd, begeleid met het boekje en programma. Goede kwaliteit van spullen. Goede communicatie. Het feit dat je kan kiezen welke spellen je doet, het binnen en buiten kan, maakt het fantastisch. De leeftijdsaanduiding is terecht.

Els - 02-05-2022 08:14

Super leuk feestje gehad. Van te voren duidelijke instructies gehad, en tijdens het feest een duidelijk logboek met instructies. Binnen een uurtje voorbereid. De kinderen hebben genoten van het kinderfeestje. Het slot (de afsluiting) was fantastisch!

Rosanne - 18-02-2022 11:15

De spellen 'alle ballen op de koning' en 'Willem Tell' waren bij ons het favorietst. Ook het slot met draakje was een hele leuke afsluiting!! Het spelletje met het gouden ei was wat te lastig voor de jongste deelnemers maar als alternatief over de grond rollen ging heel goed. De Bolderboks is een hele leuke optie voor een kinderfeestje! Netjes geregeld met de informatievoorziening, de verzending, de samenstelling en variatie van de inhoud van de box en de geleverde instructies en online ondersteuning.

Mirjam - 11-02-2022 14:43

Wij moesten last minute het kinderfeestje invulling geven ivm de lockdown. De Bolderboks bleek een super goed idee! Er waren meer dan voldoende spelletjes om te doen met een leuk thema eromheen. Echt een aanrader voor al die ouders die zelf wat minder creatief als het gaat om kinderfeestjes ;)!

Yvonne - 14-01-2022 16:05

Het was een superleuke ervaring om met zoveel gemak een kinderfeest te kunnen organiseren! Wij doen het zeker opnieuw!

Mieke - 28-12-2021 13:24

We hebben een enorm geslaagd feestje gehad!

Mijn dochter werd 5 jaar en dit was de eerste keer dat ze een kinderfeestje mocht geven en was iets té enthousiast met de uitnodigingen. Er hadden er eerst ’n paar afgemeld (waar we heel stiekem blij mee waren, sshht) maar die toen ineens tóch wel weer kwamen. Jullie adviseren voor deze leeftijd hooguit 4 á 5 kindjes en uiteindelijk hadden wij er 7, waardoor de aandacht nét iets té verdeeld was voor sommige spelletjes.

Wat alle kindjes fantastisch vonden, was het verkleden natuurlijk. Verder hebben ze ook allemaal enorm veel plezier gehad en ervan genoten. We hebben ook Bella taart gegeten (van de Hema) maar helaas hebben we geen foto. Ze waren er jammer genoeg een beetje onvoorzichtig mee geweest bij de winkel/bakkerij dus de taart was al gescheurd. Lekker was ie wel!

Al bij al zit het super leuk in elkaar, is het goed verzorgd en ook leuk dat jullie gebakideetjes e.d. meesturen! We houden de Bolderboks zeker in gedachten voor de toekomst! Mijn dochter is ook helemaal into piraten en ik zag al zoiets voorbij komen.. Dus wie weet hoor je me volgend jaar nog eens voor het piratenfeestje. 😊 Bedankt voor de goede zorgen!

Pamela - 19-12-2021 13:31

Wat een leuk feestje! De spellen slaan erg aan, vooral 'Draakje in de toren' en 'Alle ballen op de koning'. De jurken zijn prachtig, net als de draak. Voor de meisjes van zes jaar waren de spellen van goed niveau.

Linda Van A. - 29-10-2021 09:05

Het was echt een topfeestje! En een hele goede service! Ze vonden alles leuk, maar draakje in de toren was echt de favoriet. Soms hadden ze wat moeite met op elkaar wachten. De stickers en diploma's en het verrassende slot vonden ze ook helemaal top.

Ontvangst en retour van de bolderboks was allemaal supergoed geregeld, fijn dat alle materialen voor het terugsturen ook in de doos zaten.

Linda - 04-10-2021 13:40

Wat hebben we toch een fantastisch kinderfeest gehad! Dit prinsessenfeestje was super leuk, de meiden genoten volop van de spelletjes. Wij hadden 6 kinderen in totaal en ze bleven allemaal betrokken tot het einde. Echt een aanrader deze verhuurkist, super leuke aanvulling met de filmpjes. En wat een fantastisch slot en verrassing voor de kids op het einde (ik had dit vooraf niet gedeeld met mijn dochter). Niemand wilde naar huis haha. Ik zal nog wat leuke foto's doorsturen via de mail (zie hier geen mogelijkheid). Ga zo door! Wij komen zeker nog terug.

Hanneke - 01-09-2021 09:21

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
De avonturen van Bella & de draak
Laat een review achter
Versturen