De avonturen van Bella & de draak
1 Reviews | Review toevoegen

Website met animatievideo's, incl. attributen voor spelletjes, kleding en diploma's voor prinsessenfeestje voor 6 kinderen (aantal kinderen is aan te passen).

Artikelnummer

BB-BD-001 

Vraag beschikbaarheid aan

 


De avonturen van Bella en de draak

Prinses Bella heeft dringend hulp nodig. Haar vriendje Draakje is gevangen genomen door Koning Ivan. Draakje is een hele lieve draak en altijd aardig, maar dat maakt Koning Ivan niets uit. Hij is bang voor draken en hij wil ze daarom allemaal opsluiten. Gelukkig is prinses Bella er om Draakje te helpen. Prinses Bella zoekt daarom stoere prinsessen en dappere ridders, die haar willen helpen om Draakje te bevrijden.

Hoelang duurt dit prinsessenfeestje?

De duur van het feestje kun je zelf bepalen, maar wij adviseren voor kinderen van 4 jaar zo'n 2 uur, voor kinderen van 5 jaar ongeveer 2,5 uur en voor kinderen van 6 jaar om 3 uur aan te houden.

Is dit prinsessenfeestje voor binnen of voor buiten?

Het feestje is geschikt voor binnen en voor buiten.

Bolderboks - De avonturen van Bella en de draak

Bolderboks met leuke spellen en bijpassende kleding is geschikt vanaf 4 kinderen en eenvoudig uit te bereiden via het reserveringsysteem op deze website. Bij de reservering kun je tevens aangeven of je liever prinsessenjurkjes of ridderpakken wilt ontvangen of een combinatie van die twee. Naast de Bolderboks met kleding, spelletjes, diploma's, kleurplaten en potloden, krijg je toegang tot de website met leuke animaties (www.prinsessen-feestje.nl), waarin het verhaal verteld wordt. 

De Bolderboks wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij 2 x € 5,95.
U hoeft uiteraard geen verzendkosten te betalen, als u zelf de Bolderboks eventueel zelf in Holten komt ophalen en brengen (dit kan alleen tijdens kantooruren). 

Bedrag van de borg is € 50,00 per themakist, deze wordt teruggestort zodra wij de Bolderboks weer in goede orde hebben retour ontvangen.


De avonturen van Bella en de draak is ook te boeken als ridderfeestje De avonturen van Jip en de draak!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Hanneke - 01-09-2021 09:21

Wat hebben we toch een fantastisch kinderfeest gehad! Dit prinsessenfeestje was super leuk, de meiden genoten volop van de spelletjes. Wij hadden 6 kinderen in totaal en ze bleven allemaal betrokken tot het einde. Echt een aanrader deze verhuurkist, super leuke aanvulling met de filmpjes. En wat een fantastisch slot en verrassing voor de kids op het einde (ik had dit vooraf niet gedeeld met mijn dochter). Niemand wilde naar huis haha. Ik zal nog wat leuke foto's doorsturen via de mail (zie hier geen mogelijkheid). Ga zo door! Wij komen zeker nog terug.