Ridderfeestje themakist verhuur Jip en de Draak Ridderfeestje themakist verkleedkist De Bolderboks Ridderfeestje Bolderboks Ridderpak Bolderboks Prinsessenjurk Bolderboks Kleurtjes Jip en de Draak Diploma Ridderfeestje Website Ridderfeestje Jip en de draak kinderfeestje
Ridderfeestje themakist verhuur Jip en de Draak Ridderfeestje themakist verkleedkist De Bolderboks Ridderfeestje Bolderboks Ridderpak Bolderboks Prinsessenjurk Bolderboks Kleurtjes Jip en de Draak Diploma Ridderfeestje Website Ridderfeestje Jip en de draak kinderfeestje
De avonturen van Jip & de draak
20 Reviews | Review toevoegen
Verhuurkist: boordevol spellen, verkleedkleding en andere extra's voor een ridderfeestje voor 6 kinderen (aantal kinderen is aan te passen). 👉Gratis annuleren tot 10 dagen voor het feestje.

Artikelnummer

BB-JD-001

Verzendkosten (incl. retour)

€ 15,00

Borg*

€ 25,00

€ 85,00
Prijs per verhuurkist
Aantal: 
Reserveren
  

Uniek, handig én leuk: de animatievideo's vertellen het verhaal en nemen de kinderen mee op avontuur!

De avonturen van Jip en de draak

Ridder Jip heeft hulp nodig! Koning Ivan heeft zijn vriend Draakje gevangen genomen. Deze vriendelijke draak doet niemand kwaad en is altijd aardig, maar dat maakt koning Ivan niets uit. Hij vindt draken allemaal gevaarlijk en daarom wil hij ze allemaal opsluiten. Gelukkig kan Draakje rekenen op de hulp van zijn goede vriend Jip. Jip kan dit natuurlijk niet zijn eentje en heeft daarom de hulp ingeroepen van dappere ridders en stoere prinsessen om hem te helpen.

Hoelang duurt dit ridderfeestje?

De duur van het feestje kun je zelf bepalen, maar wij adviseren voor kinderen van 4 jaar zo'n 2 uur, voor kinderen van 5 jaar ongeveer 2,5 uur en voor kinderen van 6 jaar om 3 uur aan te houden.

Is dit feestje voor binnen of voor buiten?

Het ridderfeestje is geschikt voor binnen en voor buiten.

Kan ik, na reservering, nog aanpassingen doorgeven?

Geen probleem! Zolang we de Bolderboks nog niet verstuurd hebben (meestal 4-5 dagen voor het feestje) kun je nog aanpassingen doorgeven. Het is dan zelfs nog mogelijk om het feestje kosteloos te verzetten naar een andere datum.

De Bolderboks - Spel- en Verkleedkist, lekker compleet

Deze themakist met leuke spellen en bijpassende kleding is geschikt vanaf 4 kinderen, maar eenvoudig uit te bereiden via het bestelproces op deze website. Bij de bestelling kun je tevens aangeven of je liever ridderpakken of prinsessenjurken wilt ontvangen of een combinatie van die twee. Naast een themakist met kleding, spelletjes, diploma's, kleurplaten en potloden, krijg je toegang tot de website met leuke animaties (www.ridderfeestje.nl), waarin het verhaal verteld wordt. 

De themakist wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij € 15,00. Deze hoeft u uiteraard niet te betalen, als u de Bolderboks zelf in Holten komt halen en terugbrengen (dit kan alleen tijdens kantooruren 9:00 - 17:00 uur). 

* Bedrag van de borg is € 25,00 per themakist, deze wordt teruggestort zodra wij de Bolderboks weer in goede orde hebben retour ontvangen.

Een compleet ridderfeestje mét animatievideo's, boordevol spellen, weinig voorbereiding én snel in huis.
De avonturen van Jip en de draak is ook te boeken als prinsessenfeestje De avonturen van Bella en de draak!

Sorteren op:

Review toevoegen
Ayla - 02-03-2024 15:37

Voor ons was het de eerste keer dat we een kinderfeestje gingen organiseren. Onze zoon werd 5 jaar. Heeft zowel meisjes als jongens uitgenodigd, waar dit thema perfect op aansloot. De kinderen waren enorm enthousiast en deden erg leuk mee met alle spellen. Alles is heel makkelijk en duidelijk uitgelegd en mooi aanpasbaar aan de leeftijd/aantal van de kinderen. Zeker een aanrader!

Sharon - 02-03-2024 11:05

Ontzettend leuk en compleet feestje. We hebben een drukke en gezellige middag gehad. De kids vonden het erg leuk om aan het einde het drakenpak aan te trekken. Wij waren met best veel kinderen (9 incl broertje en zusje) en daarvoor zijn niet alle spellen geschikt. Opsplitsen kan prima, maar 6 a 7 kindjes is perfect.

Merel - 16-01-2024 09:35

Een ridder en prinsessenfeestje gegeven met de Bolderboks. De kinderen vonden het geweldig dat ze mochten verkleden en ook de begeleidende video's zorgde ervoor dat ze volledig in het verhaal opgingen. Tijdens de eerste ronde waren de kinderen zo enthousiast dat we heel hard door de spelletjes gingen. Ik was even bang dat we te snel klaar zouden zijn. Gelukkig nog wat kleine eigen activiteit tussendoor zoals cake versieren. Uiteindelijk ruim 2 uur bezig geweest met als uitsmijter rijden op draakje. Een heel geslaagd kinderfeestje door de goede service en leuke inhoud via Bolderboks.

Florianne - 22-12-2023 14:24

Top feestje! Goede en snelle service en reactie op mails. Materiaal is schoon en makkelijk in gebruik. Uitleg is duidelijk. Kinderen vonden het superleuk!

Melanie - 26-06-2023 11:13

De kinderen ( 5 en 6 jaar) hebben genoten van het feestje. Een leuke, originele box met leuke spelletjes en verkleedkleren. De spellen Draakje in de toren en Drakenei waren favoriet. Door de opzet is het super makkelijk om het programma af te stemmen op de groep, en zo nodig tussentijds aan te passen. Al met al een hele geslaagde middag!

Roos - 08-05-2023 11:36

Ideaal kinderfeestje, alles zit in de Bolderboks tot aan tape voor retour aan toe. Kinderen hebben genoten, hingen met hun lippen aan de filmpjes. Heerlijk gevlogen op draakje. Kids hadden wel allemaal graag een zwaard gehad bij hun ridderpak. We zouden de Bolderboks zeker opnieuw bestellen met een ander thema!

Lucia - 22-03-2023 14:53

Tot in de puntjes is alles uitgewerkt. De kinderen vonden het zeer leuk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Fam van Arkel - 16-03-2023 15:58

Wat een geweldig concept! Zo goed in elkaar gezet, overal is aan gedacht en de spullen zijn van echte kwaliteit. Wij hebben een dag van te voren het boekje met spellen doorgenomen en de tasjes (per spel) die we niet zouden gebruiken er even uitgehaald zodat het overzichtelijker zou zijn voor de kleuters. De draak: géweldig en dan hebben we het nog niet over de ridder tenues en prinsessenjurken, wauw. Dit had je vroeger zelf ook aangewild! :-)

R.J. - 11-02-2023 16:17

We hebben echt een super leuk feestje gehad en andere ouders waren echt super enthousiast! Super bedankt voor de leuke spelletjes. Vooral het boogschieten en de katapult vielen erg in de smaak.

Rob - 21-12-2022 14:50

Wij hebben met volle tevredenheid en plezier het ridderfeestje gevierd! De opzet is erg flexibel en de spellen zijn uniek en erg leuk! Kinderen bleven vrij lang geboeid door alles

Melany - 17-11-2022 13:20

Onwijs leuk feestje. Onze jarige zoon (werd 5) genoot met volle teugen. Omdat de kids hier 4 en 5 jaar oud waren, hebben wij niet alle spellen gespeeld (snel concentratie weg). Vooraf 5 spellen geselecteerd, maar gaandeweg ivm de tijd en concentratievermogen nog 1 spel overgeslagen. Heel erg fijn dat het feestje deze ruimte ook gewoon biedt (en de kids hebben dat echt niet door) en dat het af te stemmen is op de leeftijd van de kinderen. De kinderen hebben genoten en om op de eind nog te mogen vliegen met Draakje was de perfecte afsluiter! En ook mooi: als ouder heb je ip ook niet veel werk qua voorbereiding, alles zit in de Boks en wordt duidelijk uitgelegd. Inclusief draaiboek. Topfeestje!! Aanrader.

Nancy - 18-07-2022 14:25

We hebben vooral veel voorpret gehad tijdens de voorbereiding van het feestje. Wat een mooie materialen! Na de bevrijding van het draakje, kwam de verstopte draak ineens tevoorschijn. Wat een feest om nog even samen met draakje door de tuin te vliegen!

Amber - 05-07-2022 10:49

Goed gevulde box met leuke spellen. Goede kwaliteit, leuk verhaal waarin de spellen goed verweven zijn.
Over alles even enthousiast. De spellen met audio alleen met elkaar gedaan en niet op het feestje. Vroeg te veel aandacht vd kleintjes die liever fysiek bezig waren.

Een prachtige kleuterverjaardag gehad. 10 blije kindjes, blije ouders en een herinnering voor het leven❤

Mandy - 19-04-2022 08:00

Hartelijk dank voor jullie service en de leuke Bolderboks! Het was een erg geslaagd feestje. De kinderen vonden het geweldig en er waren genoeg activiteiten voor ons om het feestje mee te vullen.

Elien - 07-02-2022 08:15

Een heel goed uitgewerkt concept. De kinderen waren erg enthousiast. Draakje was ook een succes. Als ouder weinig voorbereidingswerk (< 1 uurtje)..

Marjon - 21-12-2021 13:30

Ideaal als lastminute feestje!! Mijn zoontje wilde heel graag een ridderfeestje maar ik was eigenlijk veel te laat met de voorbereiding... Voor de Bolderboks bleek dit geen probleem. Feestje is uitermate geschikt voor een lastminute feestje. Dinsdagmiddag besteld, gelijk dezelfde dag alle info via de mail en de Bolderboks hadden we donderdagmorgen al in huis. Het is een heel overzichtelijk feestje, vooraf kort even doorlezen en daarna gaat alles bijna vanzelf. De jarige en zijn vriendjes (totaal 5) hebben een hele leuke (zaterdag)middag!! Gingen helemaal op in het verhaal.

Alles was tot in de puntjes verzorgd!! Ook pa en ma hebben plezier gehad en gaan zeker nogmaals een feestje via deze weg regelen want de jongste wil natuurlijk ook zoiets 😉

Leonie - 28-06-2021 16:01

Super leuk feestje! Aan alles is gedacht, je hoeft eigenlijk alleen maar voor wat lekkers te zorgen en de rest gaat bijna vanzelf! Veel afwisselende spelletjes die zowel buiten als binnen kunnen. De kinderen werden door de filmpjes meegezogen in het verhaal en waren ook echt trots als ze weer een nieuwe beloning kregen! Hun favoriete spel was draakje in de toren.

Judith - 24-06-2021 20:35

Wat een aanrader! Ze waren enthousiast over alle spellen. Boogschieten vonden ze nog best lastig (4 jaar), dochter van 7 jaar bleek talent te hebben😉 Draakje in de toren was ook een groot succes! Het kleuren vonden ze minder leuk. Vooral omdat ze allerlei andere spellen zagen staan die meer enthousiasme opwekten.

Ontvangst en retour sturen is heel gemakkelijk. Makkelijker kan gewoon niet.

Kinderen vervelen zich geen moment en het einde van het kinderfeestje komt te snel! Mijn zoontje zegt nu al dat hij volgend jaar weer een ridderfeest wil. Alles netjes verzorgd door Bolderboks!

Marijke - 22-06-2021 19:11

Onze jarige job en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben ontzettend genoten van het feestje!
De spelletjes sloten goed aan en iedereen deed enthousiast mee. Op een gegeven moment merkten we dat de concentratie op was. Door de inrichting van het feestje was het makkelijk een aantal spelletjes weg te laten, zodat het voor iedereen leuk bleef.

Het slot vonden de kinderen (4 ridders, 4 prinsessen) ook super leuk. Het was moeilijk om op hun beurt te wachten, ze wilden allemaal vliegen op draakje! De ontvangst en het retour sturen van de Bolderboks was ook ontzettend netjes. Voorbereidingstijd minder dan een uur.

Super ervaring voor de kinderen (en papa en mama die deze goede en complete voorbereiding ook konden waarderen;))

Leonie - 15-06-2021 15:30

Wat een geweldig feest hebben de ridders gehad! Met de meeste spellen deden ze allemaal heel fanatiek mee.
Wij hadden het voordeel dat het een hele mooie dag was en we eigenlijk alles buiten hebben gedaan! De ridder outfit was wat te warm. Er waren daarom ook kinderen die het niet aan wilden.

Wij hadden de kleurplaten met de kleuren gedaan nadat ze klaar waren en we op het eten aan het wachten waren en dat was een schot in de roos! Daar werden ze allemaal erg rustig van!

De afsluiting vonden ze ook echt heel leuk, ze gingen na de foto allemaal een rondje door het huis vliegen!
Het diploma met de stickers waren ook fantastisch! Ik heb de kinderen allemaal thuisgebracht, en dit was het eerste wat ze lieten zien en daarbij vertellende dat ze het zwaard, drankje en de sleutel hadden verdiend!

Hele mooie box, met hele leuke spelletjes die de kinderen, soms met een beetje hulp, allemaal prima konden uitvoeren! Al met al een super feestje!!