De avonturen van Jip & de draak
4 Reviews | Review toevoegen

Website met animatievideo's, incl. attributen voor spelletjes, kleding en diploma's voor ridderfeestje voor 6 kinderen (aantal kinderen is aan te passen).

Artikelnummer

BB-JD-001 

Vraag beschikbaarheid aan

 
De avonturen van Jip en de draak

Ridder Jip heeft hulp nodig! Koning Ivan heeft zijn vriend Draakje gevangen genomen. Deze vriendelijke draak doet niemand kwaad en is altijd aardig, maar dat maakt koning Ivan niets uit. Hij vindt draken allemaal gevaarlijk en daarom wil hij ze allemaal opsluiten. Gelukkig kan Draakje rekenen op de hulp van zijn goede vriend Jip. Jip kan dit natuurlijk niet zijn eentje en heeft daarom de hulp ingeroepen van dappere ridders en stoere prinsessen om hem te helpen.

Hoelang duurt dit ridderfeestje?

De duur van het feestje kun je zelf bepalen, maar wij adviseren voor kinderen van 4 jaar zo'n 2 uur, voor kinderen van 5 jaar ongeveer 2,5 uur en voor kinderen van 6 jaar om 3 uur aan te houden.

Is dit feestje voor binnen of voor buiten?

Het ridderfeestje is geschikt voor binnen en voor buiten.

Bolderboks - De avonturen van Jip en de draak

Themakist met leuke spellen en bijpassende kleding is geschikt vanaf 4 kinderen, maar eenvoudig uit te bereiden via het reserveringsysteem op deze website. Bij de reservering kun je tevens aangeven of je liever ridderpakken of prinsessenjurken wilt ontvangen of een combinatie van die twee. Naast een themakist met kleding, spelletjes, diploma's, kleurplaten en potloden, krijg je toegang tot de website met leuke animaties (www.ridderfeestje.nl), waarin het verhaal verteld wordt. 

De themakist wordt door ons verstuurd via DHL en kan de dag na het feestje worden ingeleverd bij een DHL servicepunt. In de Bolderboks zit al een etiket voor de retourzending. Voor de verzending (inclusief de retourzending) berekenen wij € 15,00. Deze hoeft u niet te betalen, als u zelf de Bolderboks eventueel zelf in Holten komt halen en brengen (dit kan alleen tijdens kantooruren). 

Bedrag van de borg is € 50,00 per themakist, deze wordt teruggestort zodra wij de Bolderboks weer in goede orde hebben retour ontvangen.


De avonturen van Jip en de draak is ook te boeken als prinsessenfeestje De avonturen van Bella en de draak!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Leonie - 28-06-2021 16:01

Super leuk feestje! Aan alles is gedacht, je hoeft eigenlijk alleen maar voor wat lekkers te zorgen en de rest gaat bijna vanzelf! Veel afwisselende spelletjes die zowel buiten als binnen kunnen. De kinderen werden door de filmpjes meegezogen in het verhaal en waren ook echt trots als ze weer een nieuwe beloning kregen! Hun favoriete spel was draakje in de toren.

Judith - 24-06-2021 20:35

Wat een aanrader! Ze waren enthousiast over alle spellen. Boogschieten vonden ze nog best lastig (4 jaar), dochter van 7 jaar bleek talent te hebben😉 Draakje in de toren was ook een groot succes! Het kleuren vonden ze minder leuk. Vooral omdat ze allerlei andere spellen zagen staan die meer enthousiasme opwekten.

Ontvangst en retour sturen is heel gemakkelijk. Makkelijker kan gewoon niet.

Kinderen vervelen zich geen moment en het einde van het kinderfeestje komt te snel! Mijn zoontje zegt nu al dat hij volgend jaar weer een ridderfeest wil. Alles netjes verzorgd door Bolderboks!

Marijke - 22-06-2021 19:11

Onze jarige job en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben ontzettend genoten van het feestje!
De spelletjes sloten goed aan en iedereen deed enthousiast mee. Op een gegeven moment merkten we dat de concentratie op was. Door de inrichting van het feestje was het makkelijk een aantal spelletjes weg te laten, zodat het voor iedereen leuk bleef.

Het slot vonden de kinderen (4 ridders, 4 prinsessen) ook super leuk. Het was moeilijk om op hun beurt te wachten, ze wilden allemaal vliegen op draakje! De ontvangst en het retour sturen van de Bolderboks was ook ontzettend netjes. Voorbereidingstijd minder dan een uur.

Super ervaring voor de kinderen (en papa en mama die deze goede en complete voorbereiding ook konden waarderen;))

Leonie - 15-06-2021 15:30

Wat een geweldig feest hebben de ridders gehad! Met de meeste spellen deden ze allemaal heel fanatiek mee.
Wij hadden het voordeel dat het een hele mooie dag was en we eigenlijk alles buiten hebben gedaan! De ridder outfit was wat te warm. Er waren daarom ook kinderen die het niet aan wilden.

Wij hadden de kleurplaten met de kleuren gedaan nadat ze klaar waren en we op het eten aan het wachten waren en dat was een schot in de roos! Daar werden ze allemaal erg rustig van!

De afsluiting vonden ze ook echt heel leuk, ze gingen na de foto allemaal een rondje door het huis vliegen!
Het diploma met de stickers waren ook fantastisch! Ik heb de kinderen allemaal thuisgebracht, en dit was het eerste wat ze lieten zien en daarbij vertellende dat ze het zwaard, drankje en de sleutel hadden verdiend!

Hele mooie box, met hele leuke spelletjes die de kinderen, soms met een beetje hulp, allemaal prima konden uitvoeren! Al met al een super feestje!!